Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Στο σκαμνί και το νου μας...
Η Πρωτοβουλία Χριστιανών κατά του Εθνοφυλετισμού, Νεοφασισμού, Νεοναζισμού χαιρετίζει την απόφαση του εισαγγελέα εφετών κ. Ισιδώρου Ντογιάκου να παραπέμψει σε δίκη το σύνολο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και άλλων στελεχών του κομματικού μηχανισμού, το σύνολο 70 ατόμων, μετά από ενδελεχή έρευνα και τεκμηρίωση.

Αισθανόμαστε δικαιωμένοι καθώς ήμασταν οι απολύτως πρώτοι, που χαρακτηρίσαμε σε δημόσιο λόγο τη Χρυσή Αυγή "εγκληματική οργάνωση με βιτρίνα πολιτικού κόμματος", αψηφώντας τους κινδύνους που διατρέχαμε από μια τέτοια διαπίστωση και δημόσια δήλωση.

Στην πρωτοπορία του αντιφασιστικού, αντιρατσιστικού και αντιναζιστικού αγώνα και σήμερα, επισημαίνουμε ότι δεν αρκεί να αναδείξει κανείς τον εγκληματικό χαρακτήρα της Χρυσαυγίτικης Οργάνωσης ούτε καν να την εξαρθρώσει ολοσχερώς, προκειμένου να καταγάγει νίκη ενάντια στην εξτρεμιστική ακροδεξιά.

Ο αγώνας δικαιώνεται και συνάμα ο αγώνας συνεχίζεται για την εξάλειψη των ακροδεξιών ιδεών στη βάση της κοινωνίας. Η Πρωτοβουλία Χριστιανών κατά του Εθνοφυλετισμού, Νεοφασισμού, Νεοναζισμού γρηγορεί για κάθε φαινόμενο μετάλλαξης της εθνικιστικής ακροδεξιάς και ιδίως για την ενσωμάτωσή της σε ευρύτερους σχηματισμούς της δεξιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου