Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΡΟΘΕΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Εικόνα της Μαρίας της Αιγυπτίας με σκηνές του θαυμαστού βίου της.
Η οσία Μαρία η Αιγυπτία έζησε τον 6ο αι.και είναι πρώην πόρνη που αγίασε. 
Θεωρείται από τις σημαντικότερες γυναίκες ασκήτριες.


Η Πρωτοβουλία Χριστιανών κατά του Εθνοφυλετισμού, Νεοφασισμού, Νεοναζισμού δεν θα ξεχάσει ποτέ τον ακραία ρατσιστικό λόγο του Ανδρέα Λοβέρδου, με κορύφωση τη διαπόμπευση των οροθετικών γυναικών και τη στέρηση όλων των θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων τους.

Για την ακρίβεια ήταν η πρώτη φορά που επισημάναμε στην Πρωτοβουλία μας ακραία ρατσιστική συμπεριφορά έξω από τα όρια της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος και η απόφαση διαπόμπευσης οδήγησαν σε πρόκληση αμετάκλητης βλάβης ηθικής και σωματικής, σε βάρος αυτών των γυναικών, συνανθρώπων μας, εξαιτίας των αποφάσεων του τότε Υπουργού Υγείας. Πέρα από κάθε γενικότερη πολιτική τοποθέτηση των μελών μας, ήταν ομόθυμος ο σκανδαλισμός μας και ο θυμός μας από την απάνθρωπη στάση του Υπουργού, που συνεχίστηκε στην ίδια λογική και από τον διάδοχό του Άδωνη Γεωργιάδη.

Θεωρώντας ότι τέτοιος λόγος και πράξη εξαχρειώνει και απανθρωποποιεί εντελώς το πολιτικό μας σύστημα, θεωρούμε αδιανόητη τη συμμετοχή του Ανδρέα Λοβέρδου σε κυβερνητικό σχήμα. Άλλωστε, οι φωνές εξαλλοσύνης, ακραίου ρατσισμού και πλήρους εκχυδαϊσμού στη δημόσια ζωή έχουν πληθύνει στην κυβέρνηση και συντελούν στον εκφασισμό όλης της ελληνικής κοινωνίας.

ΩΣ ΕΔΩ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΡΟΘΕΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου