ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΗΛΕΙΑΣ


18 Απριλίου 2013

 

Α΄

Έκκληση προς την Ιερά Σύνοδο. [Φράουλες και Αίμα]

 

Μακαριώτατε Αρχιεπίσκοπε Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμε, 

Άγιοι Συνοδικοί,

σεβόμαστε το χρόνο σας και θα είμαστε σύντομοι. Ταπεινά φρονούμε ότι είναι πλέον επιτακτική η επίσημη και απερίφραστη συνοδική καταδίκη των κρουσμάτων ωμής βίας και των πρακτικών φυλετικού μίσους και αισχροκέρδειας σε βάρος μεταναστών. Μια τέτοια συνοδική απόφαση θα αποτρέψει την περαιτέρω διάχυση της ιδεολογίας του μίσους και κατ' επέκταση νέους ποταμούς αίματος.

Γνωρίζοντας με ποια πλευρά είστε, Μακαριώτατε, σας παρακαλούμε να υψώστε τη φωνή. 

Παρακαλούμε επίσης να ασκήσετε την επιρροή σας προκειμένου να μην απελαθεί κανένας μετανάστης, θύμα ή αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης στη Μανωλάδα Ηλείας, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση και να τελεσιδικήσει.

Ευλογείτε,

Πρωτοβουλία Χριστιανών κατά του Εθνοφυλετισμού, Νεοφασισμού, Νεοναζισμού
http://www.gopetition.com/petitions/πρωτοβουλία-χριστιανών-κατά-τ.html
 
 

Β΄

Επιστολή σε επιχειρήσεις τροφίμων. [Φράουλες και Αίμα]Πρωτοβουλία Χριστιανών κατά του Εθνοφυλετισμού, Νεοφασισμού, Νεοναζισμού


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΗΛΕΙΑΣ

- ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΜΕ ΑΙΜΑ;

- ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανοιχτή επιστολή προς την διοίκηση της επιχείρησης.Αγαπητές κυρίες, αγαπητοί κύριοι,

Διαμαρτυρόμενοι για τα πρωτοφανή επεισόδια στην Μανωλάδα και επιθυμώντας να καταγγείλουμε τις συνθήκες που δημιουργούν στη χώρα μας νέους «σκλάβους», ιθαγενείς και μετανάστες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα μέλη της ομάδας μας «Πρωτοβουλία Χριστιανών κατά του Εθνοφυλετισμού, Νεοφασισμού, Νεοναζισμού» –μιας ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αριθμεί περισσότερα από πεντακόσια μέλη– καθώς και οι οικογένειες και οι οικείοι μας, δεν πρόκειται να αγοράσουν από τα καταστήματα σας φράουλες προερχόμενες από την επιχείρηση Βαγγελάτος ΑΕ.

Σας καλούμε, τις δύσκολες αυτές ώρες, που η οικονομική κρίση καταστρατηγεί βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και υπονομεύει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια να καταγγείλετε την συνεργασία σας με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Ας μην αφήσουμε της κοινωνίας μας να οδηγηθεί σε σταδιακό απανθρωπισμό.
Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να μείνει ζωντανό το μέτρο των πραγμάτων που παραμένει πάντα ο «άνθρωπος».

Οι διαχειριστές

Δεν υπάρχουν σχόλια: